Service staat bij ons altijd op nummer 1!

U kunt als klant altijd bij ons terrecht met uw computerproblemen of vragen.
Loopt u gerust eens binnen in onze showroom en technische ruimte. Is het probleem niet bij ons op kantoor op te lossen, kunnen wij ook bij u op locatie komen. Vaak al dezelfde dag!
U kunt ook gebruik maken van onze telefonische helpdesk en met enige regelmaat is uw probleem dan binnen 5 minuten opgelost.
Problemen en vragen met betrekking tot alle andere multimedia zoals telefoon en televisie kunt u ook bij ons neerleggen.

Beveiliging tegen internet-criminaliteit
De internet criminaliteit word steeds groter. U loopt niet meer alleen gevaar met downloaden, maar tegenwoordig zijn de virussen overal te vinden. U denkt dat u verstandig alle gevaren uit de weg gaat, is uw startpagina per ongeluk besmet geraakt omdat zij hun beveiliging niet op orde hadden. Wilt u daar niet de dupe van worden? Beveilig u dan goed met een virusscanner uit de top!

Komt u eens langs voor advies, welke virusscanner het beste bij uw internetactiviteiten past.

Data recovery
Heeft u er al heel vaak aan gedacht om een back-up te maken, maar bent u nu te laat? Dierbare foto's en belangrijke documenten kwijt? Wij helpen u uw data terug te krijgen. Dankzij geavanceerde technieken en inmiddels jarenlange ervaring, halen wij in 75% van de gevallen de data weer terug.

Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Hoekstraat 7 - 5374GA - Schaijk - Openingstijden: [Ma t/m Vrij 9:00 tot 12:30 - 13:30 tot 18:00] - [Za 9:00 - 13:00] - [Zondag Gesloten]